Gaver til dig – Inspirationsmails og andet guf

Anette Christensen, TrivselsGuide

 

Få besked når der er nyt

Skriv dig på min mailliste – sammen med godt 2.700 andre følgere.
Så er du sikker på at få besked, når der er nyt på vej.
Du kan altid sige nej tak til flere mails med et enkelt klik. (Og jeg bruger selvfølgelig ikke din mailadresse til noget som helst andet.)

TILMELD DIG HER


“..det er altid dejligt at få en mail fra dig! Det prikker altid lidt til den proces det er for mig, at lære at huske alt det jeg underviser i og forsøger at træne selv – at være tilstede, nu og her, bruge sanserne og mærke i hjertet…”  

– Kir Thorsted Kielgast


I mine inspirationsmails får du:

  • Guidelines til hvad du og dine kolleger kan gøre for at passe på Jer selv og hinanden på jobbet – og selvfølgelig også når I har fri.
  • Brugbare og konkrete ideer til, hvordan du selv kan puste til din trivsel, så den folder sig ud og bli’r en del af fundamentet i liv, du gerne vil leve. Med mindre stress og meget mere tilfredshed og nydelse. Også hvis du er særlig sensitiv (HSP).
  • Viden og tanker om hvordan du bliver præcis den udgave af dig selv, som du gerne vil være i dit arbejde med mennesker. Hjertevarmt personlig og topprofessionel på samme tid. Uden at gå ned med stress. (Det er muligt!)
  • Gode tilbud og rabatter. I ny og næ kan der også snige sig en konkurrence ind. 

EKSTRA BONUS:
Få tips om pauser der giver overskud

Når du tilmelder dig maillisten får du – som ekstra bonus – mine bedste råd om, hvordan du får det ud af dine pauser, som de er beregnet til:
Mere energi og større langtidsholdbarhed.

Selvfølgelig helt uden at ta’ pungen op af lommen.
Læs om ebogen “PAUSER der virker”


Du tilmelder dig maillisten ved at klikke her

Jeg glæder mig til at dele med dig.