TrivselsGuide Anette Christensen

TrivselsGuide Anette Christensen

Mød giraffen –
Anette Christensen:

For nogle år siden stod jeg selv ”på kanten” og ved derfor – også af erfaring – hvad der skal til for at undgå at gå ned med stress.

Min baggrund gør, at jeg både kan bringe en faglig og en personlig vinkel i spil, når det gælder stress, trivsel og særlig sensitivitet.

Jeg er blandt de ca. 20% af verdens befolkning, som ifølge amerikansk forskning har et særligt sensitivt personlighedstræk. Det er jeg glad for. Da jeg genkendte mig selv (og mine børn) i beskrivelsen af dette træk, faldt brikkerne i mit livs puslespil på plads, og jeg forstod pludselig mig selv, mine glæder og mine udfordringer på en dybere og mere selvkærlig måde.

Når jeg underviser, holder foredrag og 1:1 sparring eller laver kurser,  får jeg ofte lov at opleve, når andre får den gribende oplevelse, at se sig selv i et helt andet lys.
Det er min drivkraft, og i virkeligheden grunden til, at jeg stadig arbejder med mennesker.

Nu kan jeg gøre det uden at gå ned på det selv. Når jeg passer på mig…

Klik her for at læse: En bid af min personlige historie 

Jeg mor til tre drenge på 16, 25 og 28 år og gift med deres far. Mine fire skønne mænd betyder alverden for mig. Derfor prioriterer jeg højt at være mor og kæreste – selvom det kan være svært at nå i en travl hverdag.

Det er vigtigt for mig også at have tid til at lave ingenting. Helt alene. Det fylder mine energidepoter op og gør, at jeg bedre kan holde balancen.

Det kan anbefales. Især hvis du (som jeg) har det særligt sensitive karaktertræk, som ca. 20 % af os har. Læs mere om det lige her.

Artikel i Magasinet Liv - Læs her


Hvorfor skal du vælge mig?

  • Fordi jeg er specialist i stress, trivsel og særlig sensitivitet. Og har både hjerte og hjerne med i mit arbejde.
  • Fordi du hos mig vil opleve at føle dig mødt, hørt og forstået. Du er altid ok. Også selvom du føler dig presset, stresset eller måske ”forkert”.
  • Fordi mit udgangspunkt er, at svarene som regel findes i os selv. Somme tider har vi bare brug for hjælp og støtte til at finde dem. Og til at turde leve efter de svar, vi finder.
    Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

 

Hvorfor har din arbejdsplads brug for mig?

  • Fordi jeg rammer plet. Mine ydelser er altid velforberedte og baseret på Jeres behov – og samtidig spontant tilpasset det (somme tider lidt udefinerbare) der opstår i et rum, hvor en masse mennesker samles for at lære og udvikle sig.
  • Fordi jeg har ambitioner med det, jeg gør. Jeg vil bidrage til noget, der er større end ”bare” et foredrag, et kursus, en uddannelse eller en temadag. Jeg ønsker, at de mennesker, der møder mig som oplægsholder, underviser eller sparringspartner, går hjem med en oplevelse af at være blevet klogere, og ikke mindst en oplevelse af at være blevet mødt. Mødt på en ordentlig, respektfuld og positiv måde, så deres egne historier smelter sammen med det nye, de har fået med. For ellers havner det hele i skuffe, når de kommer hjem.
  • Fordi jeg har en årelang erfaring med undervisning og facilitering af multible målgrupper, som jeg sagtens kan veksle imellem. Se mit CV.
  • Fordi jeg ofte er klar til at springe ind i opgaver med kort varsel – i præcis den ramme, hvor I har brug for mig.

 

Kontakt Anette Christensen lige her (Klik på linket)