Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger min hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre sidens indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.
Selvfølgelig er dine personlige data samt ”digitale fodspor” på hjemmesiden i sikkerhed hos mig.
Både fordi loven kræver det, og ikke mindst fordi det betyder noget for mig, at du kan føle dig tryg.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig min mailliste, kommenterer på blogindlæg eller foretager køb via hjemmesiden.

Der indsamles og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb.

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende inspirationsmails. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Særligt ved samtaler
Hvis du vælger sparringssamtaler med mig, skal du vide, at jeg ikke fører journal, men i visse tilfælde skriver korte noter til mig selv for bedre at kunne huske og overskue, hvad vi snakker om fra gang til gang. Dette i anonymiseret form (kun med fornavn) håndskrevet på papir, som selvfølgelig opbevares forsvarligt, så ingen andre end jeg har adgang hertil. Efter sidste samtale destrueres noterne.
Ønsker du ikke, at jeg tager noter, kan du til enhver tid frabede dig det. (Med risiko for, at jeg er mindre skarp under vores samtaler…)

Videregivelse af oplysninger
Fortrolighed er en selvfølge for mig.
Kun hvis f.eks. en sparringssamtale tydeliggør, at der er alvorlig risiko for, at du eller andre kommer til skade / er i fare, kan jeg bryde min tavshedspligt i henhold til gældende lovgivning. (F.eks. ved underretningspligt i fh.t. børn og unges trivsel.)

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke sider, du evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Benyttede tredjeparter:
Google Analytics
Mailchimp
Unoeuro
PayPal
WooCommerce
SUMO
WordPress

Min samarbejdspartner i fh.t. regnskab er BRUS v./ Winnie Mandal, 7100 Vejle. CVR.nr.: 32405517.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til: ac@trivselsguide.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
TrivselsGuide
v. Anette Christensen
Havneparken 2
7100 Vejle
Telefon: +45 51195956
Email: ac@trivselsguide.dk