Stressindikatorlogo

Stressindikator

Som en af de første i Danmark tilbyder jeg, sammen med Hogrefe Psykologisk Forlag, det videnskabeligt underbyggede værktøj Stressindikator, som med fordel kan bruges til at forebygge eller reducere stress. Testen administreres kun af certificerede brugere og psykologer.

For arbejdspladser, som ønsker et sammenhængende forløb : Læs også om Pakker & Forløb.
(Nedslidningstruede brancher kan søge om 50 % refusion af prisen for rådgivning om psykisk arbejdsmiljø)

Stressindikator er for dig som:

  • Oplever begyndende tegn på stress eller ved, at du er i fare for at komme til det. Du vil gerne vil tage stress i opløbet og undgå de farlige og ubehagelige følgevirkninger.
  • Har mærket at din balance i hverdagen ikke er supergod, og at du er mere glemsom, pirrelig, ukoncentreret eller træt end du plejer. Du vil gerne have dit overskud tilbage og være mere glad, så du (igen) kan blive “den gode udgave” af dig selv.
  • Ser opgaverne tårne sig op på jobbet eller derhjemme. Og frygter at det kun er et spørgsmål om tid, før du må kaste håndklædet i ringen, hvis du ikke gør noget ved det.
  • Ikke selv synes du har grund til at være stresset, men får seriøse hints fra andre om, at du vist hellere må passe lidt mere på dig selv. (De har nemlig som regel ret…)
  • Er leder og genkender (noget af) ovenstående hos dine medarbejdere. Eller vil gøre en indsats for at det ikke sker.

______________________________________________________________________

“Jeg har lige gennemgået en Stressindikatortest. … Det kan kun anbefales. Så meld dig til en test og lær noget mere om dig selv og om hvad du evt. kan gøre ved de punkter, hvor du er udsat – eller tæt på. … Man bliver klogere på sig selv!”

Malene, Social- og Sundhedsassistent
______________________________________________________________________

Stressindikator bygger på forskning

Der er store forskelle på hvor nemt vi bliver stressede og hvad der udløser oplevelsen af stress hos os. Det kan også være forskelligt hvad der øger vores trivsel.

Det er dog underbygget af forskning, at der findes nogle nøglefaktorer med central betydning for vores personlige stressbalance og for vores robusthed / sårbarhed overfor stress og stressrelaterede sundhedsproblemer.
Stressindikator er bygget op omkring disse veldokumenterede nøglefaktorer.

Nøglefaktorer i Stressindikator

Test & opfølgning

Stressindikator består af en test, som du tager online, og personlig opfølgning bagefter.
Testen tager du via et link, som jeg sender til dig i en mail. Enkelt og let. (Og selvfølgelig med al den hjælp, du har brug for.)
Dine svar på testens 123 spørgsmål genererer en udførlig rapport, som du får tilsendt, så du kan læse den i ro og mag.
Derefter mødes vi. Enten via Skype eller et ved et personligt møde (i Vejle/Kolding – efter nærmere aftale), hvor vi gennemgår rapporten sammen, så du bliver helt klar på, hvordan du skal forstå testresultatet, og hvordan du kommer videre derfra.

Du kan vælge en enkelt samtale, hvis du selv kan arbejde videre derfra. Eller du kan vælge flere samtaler, så du får sparring og opfølgning over længere tid. Så bliver du holdt (kærligt) op på de aftaler, du laver med dig selv og sikrer, at du når derhen, hvor du gerne vil være.

Positive forandringer

Rapporten giver dig et klart billede af, hvilke områder/nøglefaktorer det vil være hensigtsmæssigt for netop dig at kigge nærmere på. Den lægger op til en personlig handlingsplan, som du skridt for skridt kan følge.
Du vælger selvfølgelig helt selv (med støtte og vejledning fra mig) hvor aktivt du vil  gå ind i arbejdet med at skabe positive forandringer. Jo større indsats, jo større effekt. Det giver sig selv. Men din indsats skal afpasses præcist til dine ressourcer og dine livsvilkår, så du får lagt realistiske planer, og når i mål med dem. Det hjælper jeg dig med.
Små skridt, der føles rigtige, er langt bedre og sundere end store spring, der mislykkes.

“Det har jeg ikke råd til”

Sådan tænker du måske. Men overvej en gang, om du har råd til at lade være?
Jeg ved godt, at det kan være svært at “ofre” penge på sig selv. (Jeg har selv langt lettere ved at købe noget til mine unger eller min mand, end til mig selv. Selvom jeg godt ved, at netop de har stor gavn af, at jeg har det godt. For så har jeg overskud til at være der for dem og er meget mere glad.)

Din effekt

TrivselsGuide Anette Christensen

TrivselsGuide Anette Christensen

Stressindikator kan:

  • Give dig overblik over dine personlige livsstilsvaner, copingstrategier, holdninger og egenskaber, som har en forskningsunderbygget betydning for udvikling af stress og stressrelaterede sundhedsproblemer.
  • Klæde dig på, så du bruger dine personlige ressourcer bedst muligt på din vej mod mere trivsel, mere overskud og mindre stress.
  • Gøre det helt klart for dig, hvad du med fordel kan gøre anderledes for at få det bedre – eller blive ved med at have det godt.
  • Udstyre dig med en trin-for-trin handleplan, som gør det klart og overskueligt for dig, hvilket skridt du skal tage nu. Og viser dig, hvordan du kommer i mål.

 

Pris

Onlinetest, udførlig rapport og 1 personlig opfølgningssamtale m. konkret handleplan (1 – 1½ time):
Kr. 1.950,-
Efterfølgende personlige samtaler – evt. via Skype (1 – 1½ time): Kr. 900,-

Alle priser tillægges moms, når betaler er arbejdsgiver / momsregistreret virksomhed.

Ring eller skriv med det samme, så du kan komme i gang! 

Har du spørgsmål eller er der noget, du skal ha’ på plads før du siger “Ja”?
Så ring eller skriv til mig. Også hvis du bare lige vil fornemme, om vores “kemi” passer sammen. Det er selvfølgelig helt gratis.

For arbejdspladser: Læs om Pakker & Forløb

Teoretisk udg.pkt. Stressindikator